Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Retourneren

  Retourneren

  Wens je toch af te zien van je aankoop, dan kan dat door onze klandendienst (shop@tvspecialisten.be) per mail binnen de 14 dagen na ontvangst van je toestel te contacteren. Enkel toestellen in originele verpakking (compleet met alle accessoires) worden teruggenomen en terugbetaald! Indien het toestel verkocht wordt met een actie via de fabrikant (zoals een cash back, gratis toestel bijgeleverd of ander cadeau) mag deze actie nog niet geregistreerd zijn. Eenmaal de actie aangevraagd is, is retouneren NIET meer mogelijk, ook al is dit binnen de 14 dagen. De retour verzendkosten zijn altijd ten laste van de klant. Indien het toestel uit de verpakking geweest is en schade vertoont kan U dit ook retourneren maar worden er naargelang de ernst van de schade, kosten in vermindering gebracht van de oorspronkelijke prijs en afgehouden bij de terug betaling. Verlies of schade van het toestel veroorzaakt door transport bij het retourneren is ten laste van de klant. Hoofdtelefoons en oortjes waarvan de verpakking geopend is geweest kan je nooit retourneren, wegens Hygiënische redenen.

   

  Indien U wenst te retourneren kan dit naar:

  TVspecialisten.be

  Retour

  Fabrieksstraat 90C

  B-3900 Pelt

   

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten u van harte welkom in onze winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips, SONY en LOEWE. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Geluidsystemen van Sonos en Samsung staan in demo in onze winkel en kan u daar dus ook beluisteren. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar meestal wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?