Alle Categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Projecten

  Wij mochten de schermen plaatsen in de vernieuwde vergaderzalen van Derdaele + Industriële gebouwen, Gerard Mercatorstraat 24, 3920 Lommel. Hieronder enkele foto's van dit project:

  Wij kregen wij het mooie order van Hotel Jerom in Kalmthout. Op al hun kamers kan je kijken naar een TV van van TVspecialisten.be - Ben je dus in de buurt van Kalmthout, dan weet je waar te overnachten! Hotel Jerom, Putsesteenweg 125, B-2920 Kalmthout

  Elke zomer zijn wij te gast op Ipanema Beach. Ipanema is gelegen naast de Versuz in Hasselt aan de Gouverneur Verwilghensingel 70 B-3500 Hasselt. Dit jaar kijk je op Ipanema Beach ook naar alle voetbal wedstrijden van het EK en natuurlijk op schermen van tvspecialisten.be Hieronder enkele sfeerbeelden van Ipanema 2016

  Onlangs kregen alle kamers van het Century Hotel in Hasselt nieuwe Samsung TV's van tvspecialisten.be
  En onlangs kreeg de hele eerste en vierde etage van het Hassotel nieuwe Samsung TV's van tvspecialisten.be

  U weet dus waar U moet zijn, als U in Hasselt wil overnachten! Hotel Century: Leopoldplein 1 - B-3500 Hasselt | Hassotel: Sint-Jozefstraat 2-10 - B-3500 Hasselt. Hieronder enkele beelden van dit project:

  Ook voor het EK / WK plaatsten wij in vele gekende zaken mooie TV schermen en projectoren... Hieronder enkele voorbeelden: Kaffee Van Gogh: Kolonel Dussartplein 38 - B-3500 Hasselt

  Cafe Melchior: Dorp 35 - B-3920 Lommel

  Cafe Het Kiezelhof: Kiezelweg 179 - B-2400 Mol

  Coffee Lounge Anneke: Hertog Janplein 65 - B-3920 Lommel

  Partners

  Ook de schermen in 't Tuincafé, Tuinhotel, Den Bonten Oss in Lommel en de Beurs in Neerpelt komen van tvspecialisten.be - Onderaan op de foto's waren wij te gast met onze Pop-up TV stand in het Italian Pop Up zomer restaurant van 't Tuincafe.

  Zoals elk jaar waren wij te gast op Ipanema Beach. Ipanema is gelegen naast de Versuz in Hasselt aan de Gouverneur Verwilghensingel 70 B-3500 Hasselt.  Je kan er genieten van een lekkere coctail aan het zwembad en s'avonds is er altijd wel iets te beleven! Dit jaar kijk je op Ipanema Beach ook naar alle voetbal wedstrijden van het EK en natuurlijk op schermen van tvspecialisten.be

  Het goede doel | tvspecialisten.be was afgelopen jaar hoofdsponsor van Kristalia. Kristalia is een event dat georganiseerd wordt door Kiwanis Lommel en met de opbrengst goede doelen steunt. Afgelopen editie was o.a. Akindo één van de gelukkigen die een mooi bedrag mocht ontvangen... Mede door tvspecialisten.be | Op de foto's onderaan enkele beelden van onze aanwezigheid op dit event.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Wat mensen over ons zeggen op Facebook

  Algemene beoordeling

  5 op 114 recensies

  Bloemen Joris

  Zeer mooie zaak, uitgebreid aanbod, vlot en helder advies. Prima service na verkoop!

  Valerie Vaesen

  Super goed geholpen door Jan! Dankje voor deze fantastische service!

  Bert Van Damme

  Snelle levering en super service tegen de laagste prijzen!

  Topmerken aan de laagste prijs!

  Wij heten U van Harte Welkom in onze nieuwe winkel, Fabrieksstraat 90C - 3900 Overpelt. Hier staan ongeveer 70 TV's in demo een mix van de merken Samsung, LG, Philips en SONY. We hebben TV's van 32inch tot 85inch in de showroom uitgestald staan.

  Soundbar systemen staan in demo van de merken BOSE. Andere audio apparaten die je in onze webshop vindt, staan niet in demo en kan je dus niet beluisteren (maar wel afhalen) in de winkel.

  Ontdek ons experience center! Waarom de onbetwiste TV specialist?